40 نانو تکنولوژی در صنایع غذایی صنایع غذایی

دانلود نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

دانلود

سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # صنایع غذایی حجم 41 بایت صفحه 40 فرمت doc 17500 نانو تکنولوژی در صنایع غذایی دانلود مقاله نانو تکنولوژی در صنایع غذایی نانو تکنولوژی در صنایع غذایی   چکیده مطالعه حاضر مبحثی در خصوص کاربردها، خطرات، ایمنی غذا و وضعیت قانونمندی فعلی نانوتکنولوژی در رابطه با غذاها ارائه نموده و از این رو نکاتی در مورد صنعت قانونگذاران و دولت فراهم می آورد که با پیشرفت مقررات نانوتکنولوژی در تغذیه لازم است به آنها توجه شود. از دیدگاه صنعت غذایی و ایمنی عمومی برخی کاربردهای اخیر نانوتکنولوژی در تغذیه، مشکلات ایمنی و خطرات نانو مواد روشهایی برای ورود نانو ذرات به بدن مقررات موجود نانوتکنولوژی در چند کشور، و یک سیستم تأییدی برای نانو فرآورده ها، مورد بحث قرار می گیرد.     کلمات کلیدی: نانوغذا صنایع غذایی نانوتکنولوژی نانو فرآورده ها     مقدمه نانو علم و نانو تکنولوژی شناخت و دستکاری مواد در مقایسهای اتمی، مولکولی و ماکرومولکولی است سطح بزرگتر هر توده در مقایسه با ذرات بزرگتر با همان ترکیب شیمیایی ذرات نانو مقیاس را از لحاظ بیولوژیکی فعالتر می سازد. این تکنولوژی های در حال پیدایش، قابلیت بسیاری در غذاهای مفید و مغذی، برای انتقال ترکیبات بیواکتیو در غذاها برای بهبود سلامت انسان دارند. از میان فرآورده های مصرفی نانوتکنولوژی تاکنون فرآورده های سلامت و تناسب بزرگترین طبقه بندی بوده و سپس گروه الکترونیک و کامپیوتر و نیز گروه خانه و باغبانی قرار می گیرند. ایالات متحده، با داشتن حداقل 3 برابر آسیای شرقی و اروپا از فرآورده های نانو در بازار بزرگترین بازار را در اختیار دارد.   به علت وجود اطلاعات محدود در خصوص خطرات نانو مواد، این مواد بسیار کوچک مقیاس از لحاظ خطرات  سلامت مورد توجه بسیاری قرار گرفته اند. برخی گزارشات در خصوص خطرات بالقوه نانومواد، با هشداری جدی در خصوص خطرات سلامت و ایمنی، مردم را متعجب ساخته اند. عدم ورود محصولات غذایی برپایه نانوتکنولوژی، یعنی نانو غذا به بازارهای غذایی در غیاب تعریفی مشخص، مناظره های عمومی ارزیابیهای امنیت غذایی، و مقررات مناسب تغذیه، ممکن است در نهایت، مزایای بالقوه نانوتکنولوژیها را در صنعت غذایی به مخاطره می اندازد انجمن علم و تکنولوژی تغذیه معایب مقررات فعلی در خصوص تأثیر نانوتکنولوژی بر غذا و بسته بندی را یادآوری می کند به علت عدم وجود اطلاعات در خصوص اثرات نانو تکنولوژی بر امنیت عمومی قانونمندی، جامعه و صنعت غذایی و نیز مسمومیت بالقوۀ نانو مواد، شاید عاقلانه آن باشد که برای تعمق در خصوص کنترل منظم احتمالی به عنوان راهکاری مناسب، قانونی احتیاطی در نظر بگیریم.         فهرست مطالب چکیده 2 کلمات کلیدی 2 مقدمه 2 کاربردهای بالقوه نانوتکنولوژی در صنعت تغذیه 5 مشکلات ایمنی و خطر بالقوه نانو تکنولوژی 7 مقررات نانوتکنولوژی و نانو محصولات 16 1- سازمانها و تحقیقات حامی توسعه نانوتکنولوژی 16 تعریف  NNI از نانو تکنولوژی این است: 19 3) سیستم تأیید نانو محصولات 25 توسعه مقررات برای نانو غذا 28 پیشنهادات 3 طبقه بندی نمونه هایی از کاربردهای مختلف 34 فرآوری غذا 34 بسته بندی 35 انتقال مواد غذایی 35       تحقیقات مرتبط: پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی       175 نانوغذا صنایع غذایی نانوتکنولوژی نانو محصولات نقش نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • 35 دانلود پاورپوینت نگرش معناگرا معماری
  • دانلود دانلود پاورپوینت نگرش معناگرا دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # معماری حجم 7/11 مگابایت صفحه 35 فرمت pptx 15000 دانلود پاورپوینت نگرش معناگرا دانلود پاورپوینت نگرش معناگرا…

  • 22 دانلود تحقیق حسابداری تعهدی و نقش تصمیم گیری مدیران با فرمت ورد حسابداری
  • دانلود دانلود تحقیق حسابداری تعهدی و نقش تصمیم گیری مدیران با فرمت ورد دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # حسابداری حجم 195/51 کیلوبایت صفحه 22 فرمت doc 12000…

  • 34 پاورپوینت قیمت اوراق بهادار حسابداری
  • دانلود پاورپوینت قیمت اوراق بهادار دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # حسابداری حجم 54/82 کیلوبایت صفحه 34 فرمت ppt 20000 پاورپوینت قیمت اوراق بهادار دانلود پاورپوینت با موضوع…

  • 194 ارزیابی عملکرد شعب منتخب بانک تجارت استان تهران با رویکرد تلفیقی مدیریت
  • دانلود ارزیابی عملکرد شعب منتخب بانک تجارت استان تهران با رویکرد تلفیقی دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # مدیریت حجم 1/58 مگابایت صفحه 194 فرمت docx 145000 ارزیابی…

  • 52 خواص گرمافیزیکی thermo-physical محصولات نانوایی تغذیه
  • دانلود خواص گرمافیزیکی thermo-physical محصولات نانوایی دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # تغذیه حجم 160 بایت صفحه 52 فرمت doc 21000 خواص گرمافیزیکی thermo-physical محصولات نانوایی این مقاله…

  • 35 مبانی نظری و پیشینه تحقیق سازگاری کودکان پیش دبستانی روانشناسی و علوم تربیتی
  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق سازگاری کودکان پیش دبستانی دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # روانشناسی و علوم تربیتی حجم 43/98 کیلوبایت صفحه 35 فرمت docx 19000 مبانی…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *