31 مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

دانلود

سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست حجم 82 بایت صفحه 31 فرمت doc 11000 مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی ا توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از ‏طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با ‏اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحتتاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت ‏دانه کاکائوک     عنوان انگلیسی :  Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality     دانلود مقاله اصلی     چکیده : با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از ‏طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با ‏اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحتتاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. ‏با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه ‏مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم ‏گیری مربوط به تولید شکلات دید.    در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر ‏فعالیت هایب کشاورزی  خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. ‏با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی ‏کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر ‏متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر  کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول ‏نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به  شناسایی مزایای بالقوه ‏با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت ‏برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.‏       کلیدواژه ها: شکلات قابلیت ردیابی دانه های کاکائو کیفیت مواد غذایی بهینه سازی زنجیره تامین     مقدمه : زنجیره تامین شکلات بسیار طولانی،پیچیده و شامل بسیاری از عوامل مختلف است. رشد کاکائو با ‏کشاورزان آغاز شده سپس برداشت می شود و عصاره گیری شدع و سپس خشک و بسته بندی می شود. ‏پس از ان دانه های کاکائو از کشاورزان جمع اوری شده و اغلب توسط خریداران محلی در محل خرید با ‏هم مخلوط شده و ان ها را به کارخانه های تولید شکلاتا صادر می کنند. چندین ویژگی شکلات که در ‏فرایند تولید ان مهم است به شروع زنجیره تامین مربوط می شود.    ترکیباتی مانند طعم تلخ و پیش ‏سازهای طعم مانند اسیدهای امینه و قندها در طول تخمیر به وجود می آیند که ناشی از برداشتن غلاف ‏کاکائو توسط کشاورزان به وجود می اید. با توجه به واکنش میلارد که در ان در طول فرایند دانه های ‏کاکائو توسط تولید کننده برشته می شوند ،پیش سازهای طعم به ترکیبات آسانی تبدیل می شوند مانند ‏آلدئید ها و پیرازین ها سپهستند. طعم این ترکیبات مسئول طعم شکلات می باشد.(دبریتو و همکاران ‏‏21)و مطالعات و نظرسنجی ها نشان می دهد که تفاوت در شیوه های کشاورزی مربوط به ‏رشد،تخمیر،خشک کردن دانه های کاکائو نه تنها بین دو کشور بلکه بین کشاورزان داخلی یک کشور نیز ‏با هم فرق می کند. بسیاری از دانه های کااکئو در سراسر جهان توسط کشاورزان کوچک تولید شده اند و ‏سپس در بسته های بزرگتر و بزرگتر به دست تولید کننده شکلات می رسند. به عنوان مسئولیت فعالیت ‏کشاورزان بسیاری از ویژگی های کیفی دانه های کاکائو ناشی از دسته بندی ناهمگون دانه های کاکائو به ‏علت شیوه های مختلف کشاورزی است. ‏       فهرست مطالب : ‏1-مقدمه ‏2-متغیرهای زنجیره ‏2-1 کشاورزی ‏2-1-1 ارقام ‏2-1-2 فصل زراحی در کشور مبدا ‏2-2 ذخیره سازی پوسته و غلاف ‏2-3 تخمیر ‏2-3-1 روش های تخمیر ‏2-3-2 تخمیر به روش میکروبی ‏2-3-3 مدت زمان تخمیر ‏2-3-4 هوادهی در طول تخمیر ‏2-3-5 مواد استارتر ‏2-4 خشک کردن ‏2-4-1 مدت زمان و درجه حرارت ‏2-4-2 روش های خشک کردن ‏2-5 حمل و نقل ‏3 بحث در مورد منافع بالقوه ‏3-1 مشخصات طعم ‏3-2 بهینه سازی فرایند ‏3-3ارتقای سلامت ‏4-تحقیقات بیشتر ‏5نتیجه گیری ‏6تقدیر وتشکر ‏7منابع   11 شکلات قابلیت ردیابی دانه های کاکائو کیفیت مواد غذایی بهینه سازی زنجیره تامین مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت ‏دانه کاکا همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فروشگاه ساز فایل مقاله ترجمه شده دانلود مقاله ترجمه شده مقالات ترجمه شده م
  • 238 پاورپوینت کتاب شیمی عمومی 2 از دکتر رحیمی شیمی
  • دانلود پاورپوینت کتاب شیمی عمومی 2 از دکتر رحیمی دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # شیمی حجم 6/65 مگابایت صفحه 238 فرمت pptx 24000 پاورپوینت کتاب شیمی عمومی…

  • 49 پاورپوینت زندگی نامه کارل گوستاو یونگ مدیریت
  • دانلود پاورپوینت زندگی نامه کارل گوستاو یونگ دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # مدیریت حجم 223/33 کیلوبایت صفحه 49 فرمت pptx 14000 پاورپوینت زندگی نامه کارل گوستاو یونگ…

  • 52 تحقیق کامل در مورد کمال گرایی روانشناسی و علوم تربیتی
  • دانلود تحقیق کامل در مورد کمال گرایی دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # روانشناسی و علوم تربیتی حجم 75/17 کیلوبایت صفحه 52 فرمت docx 21000 تحقیق کامل در…

  • 54 پاورپوینت کتاب و درس توانمند سازی کارمندان مدیریت
  • دانلود پاورپوینت کتاب و درس توانمند سازی کارمندان دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # مدیریت حجم 5/06 مگابایت صفحه 54 فرمت pptx 11000 پاورپوینت کتاب و درس توانمند…

  • 58 پاورپوینت آلودگی های محیط زیست جغرافیا
  • دانلود پاورپوینت آلودگی های محیط زیست دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # جغرافیا حجم 2/54 مگابایت صفحه 58 فرمت pptx 18000 پاورپوینت آلودگی های محیط زیست دانلود پاورپوینت…

  • 16 پاورپوینت اختلال در یادگیری ریاضی رشته علوم تربیتی روانشناسی و علوم تربیتی
  • دانلود پاورپوینت اختلال در یادگیری ریاضی رشته علوم تربیتی دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # روانشناسی و علوم تربیتی حجم 2/17 کیلوبایت صفحه 16 فرمت pptx 15000 پاورپوینت…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *