سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد
معتبر #
تغذیه
حجم
20 بایت
صفحه
18
فرمت
doc
7000
استفاده از جریان الکتریکی برای گرم کردن مواد غذایی
یکی از مهمترین پیشرفتهای دهه 198 میلادی استفاده از جریان الکتریکی برای گرم کردن مواد غذایی بود که تحت عنوان گرم کردن مقاومتی (Ohmic heating) معروف گردید گرم کردن مقاومتی فرایند حرارتی جدیدی است که در سراسر اروپا و برفی از مناطق آسیا و آمریکای شمالی گسترش یافته است
استفاده از جریان الکتریکی برای گرم کردن مواد غذایی
مقدمه
یکی از مهمترین پیشرفتهای دهه 198 میلادی استفاده از جریان الکتریکی برای گرم کردن مواد غذایی بود که تحت عنوان گرم کردن مقاومتی (Ohmic heating) معروف گردید. گرم کردن مقاومتی فرایند حرارتی جدیدی است که در سراسر اروپا و برفی از مناطق آسیا و آمریکای شمالی گسترش یافته است. با پیدایش این گرم کننده ها پیشرفت مهمی در فراوری مواد غذایی بوجود آمد و فراوری مواد غذایی با اسیدیته مختلف و ذرات درشت ( تا حجم یک اینچ مکعب) امکان پذیر گردید. ترکیب شدن فرایند گرم کردن مقاومتی با بسته بندی آستیک امکان تولید محصولاتی با کیفیت بالا و زمان ماندگاری طولانی را فراهم می سازد.
در روش های معمولی مانند استفاده ازمبدل هاءی حرارتی سطح تراش، لوله ای ونیزروش هایی که درآن ها مستقیماً ازبخار آب برای استریل کردن مواد غذایی استفاده می شود، لازم است برای انتقال حرارت به بخش جامد مواد غذایی(دانه ها) از یک محیط حد واسط که همانا بخش مایع محصولات غذایی می باشند استفاده شود، که در عمل این امر مسائل و مشکلات محدود کنندهای را ایجاد می کندکه باعث افت کیفیت کلی محصول استریل شده می گردد. دراستریلیزاسیون موادغذایی حاوی دانه های بزرگ با روش های معمولی و مرسوم،لازم است که برای اطمینان ازاستریل شدن قسمت مرکزی دانه ها ی جامد،به قسمت مایع مواد غذایی، گرمایی بیش از آنچه كه برای استریل شدن قسمت مایع لازم است اعمال شود over-processing که این مو ضوع باعث افت کیفیت محصول ازجنبه های عطرو طعمی ، تغذیه ای (تخریب ویتامن ها ومواد مغذی ) ونیز از هم پاشیدگی دانه هاشده وبه تبع آنها کیفیت کلی محصول پائین می آید.مشکلات انتقال حرارت مذکور به وسیله توسعه وپیشرفت فرآیند اهمیك هیتینگ مواد غذایی، که با عبور مستقیم جریان الکتریکی از میان یک جریان پیوسته ( Continuous ) ماده غذایی اعمال می شود ، مرتفع شده است .
کلمات کلیدی:
هیتینگ
جریان الکتریکی
گرم کردن مواد غذایی
فهرست مطالب
مقدمه 1
اهمیت هیتینگ: 2
اصولاهمیک هیتینگ: 2
مزایای اهمیک هیتینگ : 3
اساس گرم کردن مواد غذایی به کمک مقاومت الکتریکی 4
طراحی حرارت دهنده اهمیک : 5
1ـ طراحی مکانیکی 5
2- کنترل درجه حرارت: 6
عملیات های قبل ازفرآوری 7
فرایند محصول: 8
استریلیزاسیون 9
خصوصیات ذرات موجود در ماده غذایی 13
خصوصیات سیال ناقل 15
شستشو: 17
ظرفیت : 17
کیفیت محصول: 17
7
هیتینگ
جریان الکتریکی
گرم کردن مواد غذایی
دانلود مقاله استفاده از جریان الکتریکی برای گرم کردن مواد غذایی
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروش فایل
انجام پایان نامه رشته تغذیه
fileina
خرید پایان نامه رشته تغذیه
فروشگاه ساز فایل
فروشگاه فایل
دانلود دانلود تحقیق توسعه و ابعاد آن با فرمت ورد دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # علوم اجتماعی حجم 94/55 کیلوبایت صفحه 44 فرمت docx 19000 دانلود تحقیق…
دانلود پاورپوینت بهداشت و نظافت محيط دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # بهداشت عمومی حجم 1/31 مگابایت صفحه 64 فرمت pptx 16000 پاورپوینت بهداشت و نظافت محيط دانلود…
دانلود پاورپوینت کارگاهی میکروب شناسی سیستم ادراری دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # علوم آزمایشگاهی حجم 2/62 مگابایت صفحه 87 فرمت pptx 19000 پاورپوینت کارگاهی میکروب شناسی سیستم…
دانلود پاورپوینت نحوه ارائه دارايی ها و بدهی های جاری و استاندارد حسابداری شماره 14 دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # حسابداری حجم 227/07 کیلوبایت صفحه 27 فرمت…
دانلود بررسی تعهدات و قراردادهای سنتی و الکترونیک دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # فقه،حقوق،الهیات حجم 765 کیلوبایت صفحه 123 فرمت docx 95000 بررسی تعهدات و قراردادهای سنتی…
دانلود پاورپوینت بررسی نظام بهداشت و درمان کشور عربستان دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # بهداشت عمومی حجم 2/56 مگابایت صفحه 40 فرمت ppt 13000 پاورپوینت بررسی نظام…