136 دانلود پایان نامه صنایع کنسروسازی صنایع غذایی

دانلود دانلود پایان نامه صنایع کنسروسازی

دانلود

سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # صنایع غذایی حجم 3/31 کیلوبایت صفحه 136 فرمت doc 35000 دانلود پایان نامه صنایع کنسروسازی کنسروکردن در صنایع غذایی عبارت است از ایجاد شرایطی که بتوان در آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود دانلود پایان نامه کارشناسی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی با عنوان صنایع کنسروسازی   مقدمه کلمه کنسروسازی از واژه یونانی Conservor به معنی حفظ کردن گرفته شده است به طور کلی کنسروکردن در صنایع غذایی عبارت است از ایجاد شرایطی که بتوان در آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود، بنابراین تعریف از کلمه کنسرو باید بتوان برای کلیه روشهایی که به هر نحو موجب افزایش زمان قابلیت نگهداری محصول می شود استفاده نمود، اما در کشور ما از ابتدای کار صنایع قوطی کردن مواد غذایی از کلمه کنسرو برای آن استفاده گردیده و هنوز هم این غلط مصطلح متداول می باشد و از آن به جای معادل Canning یا Tinnig استفاده می شود.   تاریخچه کنسروسازی به سال 179 که دولت فرانسه باکشورهای اروپائی در حال جنگ بود برمی گردد، در آن زمان طولانی بودن مسافت باعث شده بود در تهیه غذای سالم که بتواند طولانی تا رسیدن به منطقه جنگی را تحمل کند با مشکل روبرو شود. ناپلئون جهت حل این مشکل جایزه ای به مبلغ 12 فرانک به کسی که بتواند این مشکل را حل کند تعیین کرد. این جایزه تشویقی بود تا محققین مختلف برای حل این مشکل روی آورند به نام ینکلاس آپرت که امروزه به نام پدر کنسروسازی معروف است با ابداع روش مناسب مشکل را حل کرد و موفق به دریافت جایزه گردید. وی دریافت که آن مواد غذایی را به داخل قوطی سرعت حرارت بدهد و پس از آن هوا به داخل ظرف نفوذ نکند زمان ماندگاری غذا به نحو چشمگیری افزایش می یابد.      کلمات کلیدی: کنسرو Conservor کنسروکردن صنایع کنسروسازی         تاریخچه صنایع کنسروسازی با ابداع این روش شکل نگهداری طولانی مدت مواد غذایی حل شده بود ولی علت این مسئله هنوز نامعلوم بود که موضوع تحقیق دانشمندان را به خود اختصاص دارد. گلیدساک فیزیک دان معروف فرانسوی پس از انجام آزمایشات مختلف به این نتیجه رسید که محصولات گیاهی و جانوری در اثر تماس با اکسیژن هوا در معرض فساد قرار می گیرند ولی با قرار دادن این محصولات گیاهی و جانوری در اثر تماس با اکسیژن هوا در معرض فساد قرار می گیرند   ولی با قرار دادن این محصولات در داخل قوطی های دربندی شده می توان از این امر جلوگیری به عمل آورد. ولی با قراردادن این محصولات در داخل قوطی های دربندی شده می توان از این امر جلوگیری به عمل آورد. ولی در گازهای موجود در داخل کنسروهای تولید شده توسط آپرت اکسیژنی نیافت و با استفاده از این موضوع از نظریه خود دفاع کرد و چنین نظر داد: آتش محل فرها را تحمیم و یا لااقل خنثی می کند، وجود این مواد در طیف مواد متشکله حیوانی و گیاهی را تغییر داده و آنها را فاسد می کند. (صنایع کنسرو)         فهرست فصل اول  مقدمه 1 فصل دوم  مواداولیه 8 فصل سوم  مقدمه  1- انتخاب میوه و سبزی 9 2- درجه بندی مواداولیه 19 3- تمیزکردن مواداولیه 2 4- آماده کردن مواد اولیه 22 5- جداکننده ها 3 6- خارج کردن اکسیژن و گازها 36 7- پرکردن در بسته ها 56 8- فرآیند حرارتی 69 9- دربندی 72 1-سردکردن 92 11-کدگذاری- برچسب زنی 93 12-کارتن گذاری و نگهداری قوطی 94 13-تعیین زمان ماندگاری 95 خطوط تولید 97 1- رب 97 2- خیارشور 1 3- نخودطلائی- لوبیاچیتی- باقلا و … 12 4- خورشت ها 13 فصل چهارم  آزمایشات شیمیایی 14 آزمایشات فیزیکی 114 آزمایشات میکروبی 116 فصل پنجم پیشنهادات و انتقادات 119 منابع 123       35 مراحل کنسروسازی پیشینه کنسرو در ایران تشریح مراحل کنسرو مواد غذایی كنسرو كردن مواد غذایی تاریخچه کنسرو سازی در ایران دانلود پایان نامه کنسرو مواد غذایی دانلود پایان نامه کنسرو سازی دانلود پایان نامه کنسرو دانلود پایان نامه صنایع کنسروسازی
  • 32 پاورپوینت استاندارد های مربوطه به سیستم های گرمایش از کف مدیریت
  • دانلود پاورپوینت استاندارد های مربوطه به سیستم های گرمایش از کف دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # مدیریت حجم 3/35 مگابایت صفحه 32 فرمت pptx 16000 پاورپوینت استاندارد…

  • 63 پاورپوینت کارگاه سه روزه تحقیق عملی مشارکتی برای یافتن علل آتش سوزی جنگل ها و راهکار های ممکن در منطقه کرمانشاه - پاوه محیط زیست
  • دانلود پاورپوینت کارگاه سه روزه تحقیق عملی مشارکتی برای یافتن علل آتش سوزی جنگل ها و راهکار های ممکن در منطقه کرمانشاه - پاوه دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد…

  • 181 پاورپوینت کتاب و درس ادغام سلامت دهان و دندان در PHC دندانپزشکی
  • دانلود پاورپوینت کتاب و درس ادغام سلامت دهان و دندان در PHC دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # دندانپزشکی حجم 11/82 مگابایت صفحه 181 فرمت pptx 18000 پاورپوینت…

  • 14 پاورپوینت درس دهم علوم ششم ابتدایی مبحث خیلی کوچک خیلی بزرگ ششم ابتدایی
  • دانلود پاورپوینت درس دهم علوم ششم ابتدایی مبحث خیلی کوچک خیلی بزرگ دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # ششم ابتدایی حجم 231/48 کیلوبایت صفحه 14 فرمت pptx 7000…

  • 52 بررسی غرر و موارد آن را در كنوانسیون بیع بین المللى كالا حقوق
  • دانلود بررسی غرر و موارد آن را در كنوانسیون بیع بین المللى كالا دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # حقوق حجم 60 بایت صفحه 52 فرمت doc 25000…

  • 10 پاورپوینت آموزش تدریس حرف آ ا اول ابتدایی
  • دانلود پاورپوینت آموزش تدریس حرف آ ا دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # اول ابتدایی حجم 1/12 مگابایت صفحه 10 فرمت pptx 6000 پاورپوینت آموزش تدریس حرف آ…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *