سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد
معتبر #
صنایع غذایی
حجم
35 بایت
صفحه
13
فرمت
doc
7000
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی
دانلود مقاله فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی
چکیده
فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای برودتی در 11 سال گذشته در مورد فن آوری غذاهای منجمد بوده است. پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.این مقاله ارائه ای بنیادی از انجماد برودتی و مسیر حرکت فن آوری های انجماد مواد غذایی است و بیانگر توسعه امکانات برودتی در دهه گذشته است.کاهش کیفیت محصول هنگامیکه از سیستم های برودتی با دانش ناکافی از محصول یا زنجیره سرمای ناقص بعد از انجماد برودتی استفاده می کنیم , رخ میدهد. همچنین تبلور مجدد, تخریب مکانیکی و غیره مورد بحث قرار گرفته است.
کلمات کلیدی:
تجهیزات برودتی
انجماد مواد غذایی
فن آوری های کرایوژنیک
فن آوری های بدیع انجماد برودتی
مقدمه
در مورد فرآوری ماده غذایی, استرالیا با رشد تقریبا 36% در دهه گذشته دارای وسیعترین صنایع است.(International team,2) یکی از استراتژی های کلیدی برای ارتقا مزایای صنایع غذایی استرالیا, افزایش ارزش مواد غذایی و طولانی کردن مدت انبارداری تولیدات با ارزش از طریق عملیاتی نظیر انجماد است. این صنعت همیشه به راههای ابتکاری از تولید مواد غذایی منجمد با کیفیت بالا و روشهای نگهداری این کیفیت تا نقطه مصرف توجه داشته است. فن آوری برودتی می تواند پاسخگوی این نیازها باشد.سردسازی برودتی با قابلیت انبساط مبردهای گازی مثل آرگون, اکسیژن, هیدروژن, نیتروژن, دی اکسید کربن و غیره مرتبط است که بنابر فشار اتمسفری تبخیر یا در دماهای پایین تصعید می شوند. در صنایع غذایی مبردهای معمول نیتروژن و دی اکسید کربن هستند.برخی از مزایای انجماد برودتی و سردکردن شامل کاهش دادن زمان خنک شدن و انجماد, کاهش آب زدایی (دهیدراته شدن) و زیان چکیدن آن و بهبود ترکیب تولیدات ناشی از رشد کریستالهای کوچک یخ می باشد.
یک بررسی از امتیازنامه های صدور یافته برای صاحبان امتیاز در ایالات متحده, ژاپن, اداره صدورامتیاز جهانی (PCT) و کشورهای اروپایی اصلی صورت گرفت. این بررسی نشان داد که 464 امتیازنامه واگذار شده در 11 سال گذشته در مورد فن آوری برودتی در اغلب 23 میدان صنعتی مهم جهان شامل مهندسی پلیمر, مهندسی شیمی و نیمه رساناها که از جمله آن هستند, از اینها تنها 57 امتیازنامه مربوط به توسعه و ارتقای فن آوری انجماد برودتی در مورد مواد غذایی است که آن هم بیانگر 2/1 % از کل می باشد. . پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.
فهرست مطالب
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی 1
چکیده 1
1- مقدمه 2
2- مکانیسم های انتقال حرارت حین انجماد برودتی 3
1-3 صدور کیفیت در محصولات منجمد 6
1-1-3 دهیدراته شدن و چروکیدگی 6
2-1-3 فعالیت میکروبی 7
3-1-3 نیروهای چسبنده (اتصال دهنده) محصول حین انجماد 8
4-1-3 تبلور مجدد 8
5-1-3 تخریب مکانیکی (شکستگی انجمادی) 9
4- تجهیزات برودتی و روشها : تبیین هنر 9
1-4 منجمدکننده های شناور 11
2-4 تونل و فریزرهای حلزونی (مارپیچی) 11
3-4 فریزرهای اصابتی برودتی 12
5- نتیجه گیری 13
7
تجهیزات برودتی
انجماد مواد غذایی
تکنولوژی برودتی
فن آوری های کرایوژنیک
فن آوری های بدیع انجماد برودتی
فنآوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی
دانلود نظریه های هوش اجتماعی و بررسی مولفه های آن از دیدگاه صاحب نظران دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # مدیریت حجم 334/59 کیلوبایت صفحه 56 فرمت docx…
دانلود دانلود پاورپوینت مفهوم تاب آوری و کاربرد آن در مباحث تغییرات اقلیمی شهری دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # مدیریت حجم 1/03 مگابایت صفحه 18 فرمت pptx…
دانلود دوره کامل آموزش الگوریتم و فلوچارت نویسی – آموزش حل مسئله دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # دوره های آموزشی حجم 288 بایت صفحه 300 فرمت zip…
دانلود دانلود پاورپوینت آموزش تصویری نصب ویندوز 8 دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # کامپیوتر و IT حجم 488/72 کیلوبایت صفحه 18 فرمت pptx 12000 دانلود پاورپوینت آموزش…
دانلود پاورپوينت حافظه و انواع آن در کامپیوتر دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # کامپیوتر حجم 153/95 کیلوبایت صفحه 35 فرمت pptx 16000 پاورپوينت حافظه و انواع آن…
دانلود تأثیر شبکه های دسترسی بر توسعه شهری با تأکید بر شبکه قطار شهری دانلود سایت فایلینا بروز ترین وب در زمینه مقالات کاربردی, مهندسی و سایر رشته ها میباشد معتبر # مدیریت حجم 41 بایت صفحه 25 فرمت doc…